3
6
8
6
2
4
1

Historie

Historien bag Scandic Entreprise ApS

Scandic Metal Aps blev grundlagt i 2009 med det formål, at opkøbe og sælge jern og metal samt brugte industrimaskiner.

Allerede i 2010 stod det klart, at efterspørgslen på nedrivning & miljøsanering var stor, og virksomheden valgte at udvide sit forretningsområde. Det er den faglige viden og kvalitet omkring nedrivning og miljøsanering, som er flagskibet hos Scandic Entreprise ApS.

Vi læner os op af relevant lovgivning på miljøområdet. Vi vil gerne medvirke ved at sikre, at byggeaffald bliver håndteret miljømæssigt korrekt. Dette er i god tråd med vores generelle miljømålsætninger og politikker.

Gennem årene har Scandic Entreprise haft et tæt samarbejde med bygherrer, bygherrerådgivere, total- og hovedentreprenører, samt fagentreprenører (-VVS, tømrer, murer, snedkere).

Blandt Scandic Entreprise`s igangværende projekter og referencer findes projekter i nedrivning, miljøsanering, øvrige kompetencer (tag-, facader-, vinduer-, skure-, altaner m.m.)

Med en solid og erfaren ledelse og en medarbejderstab med mange års anciennitet, blæser vindene mod fjernere himmelstrøg. Scandic Entreprise er i dag en virksomhed, hvor der bogstavelig talt er højt til loftet og et udsyn, som rækker langt ud over Glostrup.

I dag rummer virksomheden medarbejdere fra både fra Danmark, andre lande i Europa og Mellemøsten. Det er de mennesker og faglige ressourcer, som virksomheden lever af – og den viden er grænseløs!