3
6
8
6
2
4
1

Hvem er vi

Scandic Entreprise ApS

Vores organisation består af 3 afdelinger:

  • Administration
  • Produktion
  • Kvalitet, miljø, arbejdsmiljø

Administration

Administrationen består af ledelse, salg, marketing, tilbud og PQ.

Produktion

Produktionen består af en nedrivning- og en miljøsaneringsenhed. Vores medarbejdere er certificeret indenfor miljøsanering.

Vi beskæftiger dagligt 25 mand fordelt på byggepladser i Hovedstadsområdet.

Derudover har vi et fast samarbejde med underentreprenører indenfor diamantskæring/boring og mandskabsudlejning.

Med stærke kompetencer i administrationen og produktionen, er vore kunder og slutbrugere i sikre hænder.

Kvalitet, miljø, arbejdsmiljø

Dedikation, Kvalitet, Effektivitet og Fleksibilitet er de fire hjørnesten, som virksomheden hviler på.

Vi er bygget op på disse kerneværdier og det bliver vi ved med at bygge videre på.

For os er det, at kunne sætte et kvalitetsstempel på et udført arbejde, altafgørende. Vi vælger derfor vores samarbejdspartnere og medarbejdere med omhu.

Vigtige relationer

Vores vigtigste opgave er at være en kompetent samarbejdspartner. Vi går gerne den ekstra mil for at tilføre merværdi til et projekt.

For os er det nemlig mere end bare den umiddelbare bundlinje, der tæller. Vi skal altid kunne se os selv i øjnene og tåle at blive kigget i kortene.

Kvalitet og fleksibilitet

I vores branche skal man altid være forberedt på uforudsete hændelser, og det betyder at vi løser opgaver på alle tidspunkter af døgnet.

Vores mandskab er både engelsk- og dansktalende.

Vi sender løbende medarbejderne på efteruddannelse og er altid opdateret på den nyeste viden, som dagligt kommer vore kunder til gode.

Godt arbejdsmiljø

Glade medarbejdere er effektive i arbejdstiden, og en del har været her igennem mange år. Det vidner om tilfredshed, og vi sørger for at være en arbejdsplads, hvor der også er tid til socialt samvær og gode grin. Det skal være sjovt at gå på arbejde!

Mission

Vi bestræber os på at levere innovative og tilpassede løsninger, med respekt for kundens behov og det faktum at to kunder ikke er ens. Erfaring, forståelse og indsigt er ingredienserne i samarbejdet med vore kunder, og skaber størst mulig værdi for slutbrugere.

Vision

Med respekt for det faktum, at vi lever af vore kunders tilfredshed, ønsker vi gennem motivation og engagement at fastholde en høj faglig kompetence inden for relevante services, hvor kvalitet er nøgleordet i samspil med en økonomisk attraktiv løsning – til tiden.